Janne-Machteld Drijfhout benoemd tot directeur nieuw Florion-kindcentrum

 

5-10-2020, Zwolle |Janne-Machteld Drijfhout is eind vorige maand benoemd tot directeur van de nieuwe Florion-basisschool (kindcentrum) in Nunspeet. Janne-Machteld: “Ik heb er heel veel zin in om een nieuw kindcentrum in Nunspeet op te starten! Fantastisch om een veilige en fijne plek te creëren waar kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar samen mogen leren, spelen, werken en groeien.”

Momenteel is Janne-Machteld directeur van een kindcentrum in de Zwolse wijk Stadshagen. Ze heeft de afgelopen jaren ruime ervaring binnen het onderwijs opgebouwd waaronder leiding geven aan een team van professionals in de kinderopvang én het basisonderwijs. De komende periode hopen we alle ouders die al interesse hebben getoond uit te nodigen voor een informatiebijeenkomst. Uiteraard zijn nieuwe ouders ook van harte welkom tijdens deze informatieavond. Informatie over deze bijeenkomst en hoe deze volgens de richtlijnen wordt vormgegeven, volgt via sociale media én in lokale huis-aan-huis bladen.

Kindcentrum
Het ligt in de bedoeling dat het nieuwe kindcentrum schooljaar 2021-2022 start met een voorschoolse voorziening én met kleutergroepen. Afhankelijk van het aantal belangstellende ouders die hun kind(eren) in groep 3 en 4 willen aanmelden, wordt gekeken of ook deze groepen zullen starten in het nieuwe schooljaar.
 

Contact

Wilt u uw kind aanmelden? Heeft u vragen of wilt u meedenken over het onderwijs op deze nieuwe school? Dan kunt u contact opnemen met het bestuurskantoor via telefoonnummer 038-23 05 001 óf een mail sturen naar contact@florion.nl. Florion neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
 

« ga terug